Välkommen!

Japp, det här är min lilla hörna på vår hemsida! Jag heter Karl, men kallas för Kalle. Jag föddes den 17 december 2005. På pricken en vecka innan julafton! Så december är en riktigt festlig månad med advent, lucia, födelsedag, julafton och nyår!

Dagarna tillbringar jag antingen på dagis eller hemma med min pappa. Det beror lite på hur han jobbar. Min mamma hon jobbar hela tiden...

När jag är hemma så busar jag, gör hyss, leker och myser. Ibland blir jag jättearg och skriker när jag inte får som jag vill. Men det är ingen som tror på min mamma och min pappa när de säger att jag kan bli på ett hemskt humör! Alla tror att jag är jättesnäll och söt hela tiden. Men inte! Ha!

Jag älskar sång och musik. När jag hör nån bra musik så dansar jag gärna! Jag kan också spela en liten trudelutt på min elgitarr som jag fick när jag fyllde år. Gitarren är röd och jättefin!

Hundar är roliga! Det finns två stycken som jag brukar träffa. Det är Fix, som är farmor och farfars Yorkshireterrier. Den har mycket hår!!! Sen så har yrvädret Sissi som är min mosters Jack Russel-terrier. Om man frågar henne om hon är förkyld så nyser hon, hihi!

Men vet ni vad!!! Kolla i menyn här bredvid så kan ni läsa mer om mig! Där finns även foton och några gamla filmsnuttar från när jag var liten! Jag har även en blogg, men min mamma är tyvärr lite dålig på att hjälpa mig att skriva där i. Jag kan ju liksom inte skriva själv, jag är ju bara 3,5 år! ;-)

Många kramisar från Kalle!