Het kille!

Igår sov jag middag i över 3 timmar och när jag vaknade hade jag nästan 40 grader feber. Inge kul och ingen ork hade jag. Men idag är jag lite piggare, “bara” 38,5… Sov 2,5 timme på förmiddagen och nu har jag fyllt på med lite energi i form av Biff Stroganoff samt att jag får smaka från mammas tallrik också! Så aptiten är det minsann inget fel på! Lite bus och slängpussar bjuder jag på som tack… :-)

Idag skulle jag egentligen gått på studiebesök på mitt blivande dagis! I januari ska jag börja på Rönnen. Det är inte samma dagis som Kalle har, utan ett lite mindre. Kommer nog att bli toppen! Men eftersom febern ställde till det så får vi gå dit på måndag och hälsa på istället.

Igår morse var jag på grötfrukost i församlingshemmet efter att ha tittat på Kalles Luciatåg. Det var roligt och det fanns massor av barn att leka med! Jag hittade en hög med roliga leksaker i lekrummet, och där blev jag sittandes en lång stund. Som avslutning så sjöng vi roliga julsånger och dansade runt granen.

Nu ska jag gå och göra hyss med brorsan, och sen säkert också mysa en stund i saccosäcken. Den är skön! :-)

Kram!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>