Bild?

Lovade visst att mamma skulle lägga in en bild på mig… men nähä…

Annars då? Har varit lite jobbigt med värmen som har varit, har dessutom haft lite feber och nu har jag lite gasproblem med magen. :-/  Det är visst vanligt att det blir lite magproblem när man börjar övergå till vanlig mat sa de till mamma på BVC. Det har varit några kvällar nu som inte har varit roliga, jag har varit jättegasig och vaknat med ett illvrål. Men det verkar bli bättre!

Och jag har äntligen fattat det där med nappflaska, tur det i den här värmen så att man har fått i sig lite god och läskande dricka. Har blivit rätt gnällig och klängig. Och så har jag rätt irriterad i tandköttet, väntar IVRIGT på att en liten tandsing ska dyka upp!!! Har dreglat i många månader nu och det är väldans buckligt i tandköttet. Jag tycker att det är jätteskönt när mamma och pappa stoppar in ett finger och “masserar” tandköttet. Och det är gott att bita på saker, särskilt min kalla bitring som ligger i kylskåpet.

Roliga leksaker då? Jo, jag kan sitta en evighet och jonglera med en plastsked. Även den är god att tugga på. :-) Påsklämmor är himla skojsiga! Och pepsi-flaskor! Jag är billig i drift!!! Idag har mamma plockat fram lite nya (för mig) leksaker som Kalle hade när han var liten. Jag lade genast beslag på en liten skallra. Undrar hur många gånger jag kommer att dänga den i huvudet på mig själv???

Annars så har jag varit och lekt med mina kusiner från Tyskland, Sarah, Lisa och Hanna. Och moster Anette såklart. Det är första gången jag träffar dem. De bor hos min mormor och morfar nu under 2 veckor.

Nä, nu är jag lite missnöjd, har vaknat till… bäst att mamma får ta hand om mig.

Nattis alla vänner!

Kram Theo

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>