Hipp hurra för mig!

I söndags fyllde jag ett halvt år! Hipp hurra för mig!

Annars är allting bra, förutom att det är jobbigt med värmen! Jag har börjat äta lite annat än mammas “mat”. Gröt älskar jag och matpuréer funkar om jag bara är på rätt humör. Men det där med att ta flaska fattar jag inte riktigt. Det är lite svårt att få i mig vatten till maten på det viset. :(   Jag har smakat välling, och då drack jag litelitegrann från flaskan, sen var det inte kul längre. Mamma och pappa får nog ta och köpa hem en pipmugg istället tror jag. Vi får se!!!

Och sen så har jag lärt mig att sitta! :-) Det är jättekul! Ända tills jag välter, då blir jag arg. Men det går bättre och bättre och det börjar bli lite spännande att ligga på mage. Har upptäckt att om man sprattlar tillräckligt med armar och ben så kan man förflytta sig! :-)

Jag lovar att mamma stoppar in en bild här under helgen! Och kanske till och med ett helt fotoalbum?? Det hoppas vi på tycker jag!

Kram från Theo, 6 månader gammal.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>